Kod nas Vaše vrijeme ima posebnu vrijednost!
[rev_slider alias="slider1"]

Dobrodošli u Maarlas Spa & Beauty

Za Vas smo pomno odabrali vrhunske medicinsko-kozmetičke aparate i najbolje dermo-kozmetičke preparate bazirane na prirodnim sastojcima. Stručnost osoblja s višegodišnjim iskustvom Vam pruža sigurnost a individualan pristup i sistematično određijivanje putanje tretmana garancija su za postizanje optimalnih rezultata.

[instagram-feed]

Poklon bon

Ako se želite zahvaliti nekome na usluzi i uljepšati mu dan ili jednostavno pružiti ugodne trenutke sebi dragoj osobi, poklon bon Maarlas spa & beauty centra je savršeno rješenje.

Thalgo

Thalgov centar za istraživanje sarađuje sa renomiranim fikolozima i neprikosnoveni je predvodnik sa više od 50 utvrđenih morskih esenci, koje su izdvojene i koncentrisane u ekskluzivnim sastojcima Thalgovih proizvoda. Proizvodi stvoreni u Thalgovim laboratorijama su izrađeni u skladu sa strogim standardima, predstavljaju pravi koncentrat morske efektivnosti, nudeći krajnje čulno iskustvo, profesionalnu nadmoć i izuzetnost svojim korisnicima.

Dr. Hauschka

Bečki hemičar Dr. Rudolf Hauschka osnovao je 1935. godine u mjestu Ludwigsburg kompaniju WALA, kako bi proizvodio prirodne lijekove za antropozofsku terapiju i dijetetske ljekovite preparate, potpuno novim ritmičkim procesom i sa idejom da “podrži iscjeljenje čovjeka i zemlje”. Dr.Hauschka kozmetika postoji i razvija se od 1967. Certifikovana je prirodna kozmetika s više od 100 različitih preparata za njegu lica i tijela. Pri proizvodnji ove kozmetike ..