Kod nas Vaše vrijeme ima posebnu vrijednost!

Maarlas Spa & Beauty

O nama

Postoji vrijeme koje trebamo samo za sebe. U Maarlas Spa & Beauty centru ono ima posebnu vrijednost. Analize rađene na globalnom nivou pokazuju rapidni porast korištenja neinvazivnih estetskih usluga i mi smo tu da Vam ponudimo iste uz individualan pristup i koncept.

Maarlas Spa & Beauty je Reviderm specijalistički centar koji je razvio cjelovit pristup njegi kože lica i predstavlja jedinstven princip na ovim prostorima kojim se svakoj koži pristupa individualno i u kojem kroz nekoliko koraka dolazimo do optimalnih rezultata za svaku indikaciju kože. Reviderm je dermo kozmetika koja usklađuje inovativnu znanost sa snagama prirode kako bi se postigao najviši kvalitet. Samo posebno odabrani i potvrđeni aktivni agensi uvrštavaju se u njihove inovativne formulacije.

Ako ipak želite osjetiti djelovanje estetsko-medicinskih tretmana koji dosta intenzivnije djeluju na Vašu kožu, za Vas ćemo odabrati Mesoestetic hemijske pilinge i mezokoktele kao i Revitacare biorevitalizirajuće i mezoterapijske tretmane. Za manje estetske korekcije i popunjavanje borica za Vas smo odabrali najbolje svjetske brendove filera, Juvederm i Stylage.

Maarlas Spa & Beauty centar prvi je dermo-kozmetički centar u Bosni i Hercegovini s Thalgo konceptom. Kod nas možete uživati u svim blagodatima tradicionalne kozmetike s Azurne obale, udišući mirise mora smještene u čudnovate bočice i na trenutak biti dio priče s crvenog tepiha u Cannesu, u čijoj blizini i nastaju magije Thalgo kozmetike.

Nismo tu samo da uljepšavamo Vaše lice, nego i tijelo pri čemu nam je najveći saveznik višekratno nagrađivani uređaj za oblikovanje tijela Med2Contour.

Za Vas smo pomno odabrali vrhunske medicinsko-kozmetičke aparate i najbolje dermo-kozmetičke preparate. Stručnost osoblja s višegodišnjim iskustvom Vam pruža sigurnost, a individualan pristup i sistematično određijivanje putanje tretmana garancija su za postizanje optimalnih rezultata.

Maarlas Spa & Beauty centar nalazi se na zanimljivoj lokaciji između Sarajeva i Ilidže, okružen zelenilom i pristupačan kako za one koji dolaze iz centra grada tako i za one s Ilidže. Za posjetioce iz drugih gradova bitno je istaći da se nalazimo pri ulazu u grad te ne morate gubiti vrijeme na gradske gužve i traženje parkinga koji Vam je kod nas svakako obezbijeđen.

Možete li na trenutak zastati i zamisliti svoj idealan kutak ispunjen ljepotom, ugodom, zadovoljstvom i opuštanjem? Nemojte zamišljati! Doživite!

Dobro nam došli, Vaš Maarlas Spa & Beauty team