Kod nas Vaše vrijeme ima posebnu vrijednost!

Maarlas Spa & Beauty

O nama

Postoji vrijeme koje trebamo samo za sebe a u Maarlas Spa & Beauty centru ono ima posebnu vrijednost. Analize rađene na globalnom nivou pokazuju rapidni porast korištenja neivazivnih estetskih usluga i mi smo tu da Vam ponudimo iste uz izniman pristup i koncept.

Maarlas Spa & Beauty je Reviderm specijalistički centar koji je razvio cjelovit pristup njegi kože lica i predstavlja jedinstven pristup na ovim prostorima te u kojem se svakoj koži pristupa individualno i u kojem kroz 5 koraka dolazimo do optimalnih rezultata za svaku indikaciju kože. REVIDERM je dermo kozmetika koja usklađuje inovativnu znanost sa snagama prirode kako bi se postigao najviši kvalitet. REVIDERM se kao proizvođač dermokozmetičkog sustava za njegu kože obvezao da će proizvoditi samo najbolje proizvode u skladu s prirodom. U suradnji s međunarodnim istraživačkim skupinama, samo posebno odabrani i potvrđeni aktivni agenti uvrštavaju se u njihove inovativne formulacije.

Maarlas Spa & Beauty centar prvi je dermo-kozmetički centar u Bosni i Hercegovini s Thalgo konceptom. Kod nas možete uživati u svim blagodatima tradicionalne kozmetike s Azurne obale, udišući mirise mora smještene u čudnovate bočice i na trenutak biti dio priče s crvenog tepiha u Cannesu u čijoj blizini i  nastaju magije Thalgo kozmetike.

Ako pak želite osjetiti čari čiste prirode kao da ležite na livadi prepunoj cvijeća i ljekovitog bilja a da pri tome Vaša koža upija sve blagodati te prirode Dr. Hauschka kozmetika je kao stvorena za Vas. U Bosni I Hercegovini jedini smo dermo-kozmetički centar koji nudi tretmane Dr. Hauschka kozmetikom.

Za Vas smo pomno odabrali vrhunske medicinsko-kozmetičke aparate i najbolje dermo-kozmetičke preparate bazirane na prirodnim sastojcima. Stručnost osoblja s višegodišnjim iskustvom Vam pruža sigurnost a individualan pristup i sistematično određijivanje putanje tretmana garancija su za postizanje optimalnih rezultata.

Maarlas Spa & Beauty centar nalazi se na zanimljivoj lokaciji između Sarajeva i Ilidže, okružen zelenilom i pristupačan kako za one koji dolaze iz centra grada tako i za one s Ilidže. Za posjetioce iz drugih gradova bitno je istaći da se nalazimo pri ulazu u grad te ne morate gubiti vrijeme na gradske gužve i traženje parkinga koji Vam je kod nas svakako obezbijeđen.

Možete li na trenutak zastati i zamisliti svoj idealan kutak ispunjen ljepotom, ugodom, zadovoljstvom i opuštanjem? Nemojte zamišljati! Doživite!

Dobro nam došli, Vaš Maarlas Spa & Beauty team