Kod nas Vaše vrijeme ima posebnu vrijednost!

Maarlas Spa & Beauty

Cerri IPL Lightwave Advance

Cerri Beauty Equipment je svjetska uspješna priča u Italiji koja se tijekom proteklih 50 godina razvila stalnom predanošću i ponudom proizvoda iznimno visoke kvalitete. Tvrtka je osnovana 1958. godine, a razvila je posebnu stručnost u projektiranju i proizvodnji profesionalne opreme za spa i beauty centre i lječilišta.

Dokazavši se na nacionalnom tržištu, tvrtka je počela postupno širenje na međunarodnoj razini i izgradila mrežu partnera i distributera na nekoliko tržišta širom svijeta. Danas proizvodi Cerri Beauty Equipment nalaze se u preko 30 zemalja, a svakodnevno ih koriste hiljade dermatologa i profesionalnih kozmetičara širom svijeta.

Uz pomoć Cerri IPL Lightwave Advance aparata možemo izvesti fotoepilaciju, fotorejuvenciju i skupljanje kapilara. Fotoepilacija je najnovija tehnologija koja rezultira dugoročnim uklanjanjem dlačica sa tijela i lica.

Fotorejuvencija ili fotopomlađivanje je neinvazivni proces koji stimulira proizvodnju kolagena i elastina. Poboljšava izgled kože ali ga i liječi. Uklanja znakove starenja kože kao i eritem, crvenilo i pjege.

Lightwave Advance za fotoepilaciju, fotopomlađivanje i skupljanje kapilara inovativni je uređaj koji koristi IPL-impulsnu tehnologiju. Tajna CERRI IPL metode je korištenje posebnih filtera koji su u mogućnosti smanjiti snagu impulsa pružajući zaštitu koži, a postižući optimalne rezultate. Svjetlo se emitira na valnoj duljini od 520 do 980 nm.

Tretmani su učinkoviti, neinvazivni i nježni za kožu. Također su ugodni, bezbolni i ne uzrokuju nuspojave poput opekotina. Ne zahtijevaju korištenje gelova za hlađenje.

Oznake: Cerri IPL Lightwave Advance, fotoepilacija, fotorejuvencija, skupljanje kapilara ljepota i zdravlje, maarlas sarajevo, salon ljepote,