Kod nas Vaše vrijeme ima posebnu vrijednost!

Maarlas Spa & Beauty

Skin Needler

SkinNeedler – inteligentna briga o koži

Precizniji. Nježniji. Učinkovitiji.

Već više od desetljeća mikro-needling se smatra tajnim oružjem među anti-age tehnikama. Lijepa koža zahtijeva apsolutnu preciznost, a mikro-needling se sastoji od mikro-finih iglica koje upravo s visokom preciznošću perforiraju kožu radeći male, namjenske proboje u kožu koji pak aktiviraju regeneracijske procese. Za samoobnovu se koriste vlastiti mehanizmi kako bi se stvorila mlađa koža s jednakim tenom.

Post needling kit

Minimalna oštećenja tkiva za razliku od needlera sa kružnim iglicama

/R/evolucija mikro-needlinga

Svojom najnovijom tehnologijom, Reviderm postavlja standard u mikro-needlingu. Iglice u inovativnom PrecisionLineru imaju potpuno novi, inteligentni raspored tvoreći samo jedan red od 10 iglica čija se dubina može kontrolirano podešavati ovisno o izazovnosti kože. Ovakav poredak osigurava vrhunsku preciznost prodiranja u sve dijelove lica što tretman čini iznenađujuće bezbolnim i minimalno invazivnim. Mikro-fine čestice razdvajaju redove stanica u epidermisu kroz kratkotrajne, male ubode. Time se aktiviraju vlastiti mehanizmi samoobnove kože koji vode ka dugotrajnim poboljšanjima strukture, a bez mjerljivih oštećenja na koži.

Ova metoda temelji se na znanstvenim, kliničkim istraživanjima i dokazanim rezultatima – vidljiva regeneracija kože praćena stvaranjem novog kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Ne podliježe gotovo nikakvim rizicima prilikom oporavka, odnosno zacjeljenja rana niti kod promjena u pigmentaciji kože i to mikro-needling čini idealnim tretmanom i za svijetle i za tamne tonove kože.

Cjelovit pristup

Cjelovit pristup svakom klijentu podrazumijeva specijalistički pregled i analizu kože na temelju čega će se, uz određene indikacije kože, definirati kompletna preporuka tretmana i kućne njege za obnovu. Naime, nakon samog tretmana, koži je potrebno osigurati i određene aktivne sastojke u kućnoj njezi za održavanje trenutnih, ali i dugoročnih učinaka za što se preporučuje Reviderm dermokozmetika.

Trenutni učinci:

  • Koža je vidljivo čišća i glađa
  • Ten je svjetliji i sjajniji
  • Ton kože je ujednačeniji

Dugoročni učinci:

  • Nova kolagenska vlakna
  • Eliminirana šteta u strukturi kože
  • Izgrađen epidermis
  • Poboljšano zadržavanje vlage