Kod nas Vaše vrijeme ima posebnu vrijednost!

Maarlas Spa & Beauty

Thalgo

Thalgov centar za istraživanje sarađuje sa renomiranim fikolozima i neprikosnoveni je predvodnik sa više od 50 utvrđenih morskih esenci, koje su izdvojene i koncentrisane u ekskluzivnim sastojcima Thalgovih proizvoda.

Proizvodi stvoreni u Thalgovim laboratorijama su izrađeni u skladu sa strogim standardima, predstavljaju pravi koncentrat morske efektivnosti, nudeći krajnje čulno iskustvo, profesionalnu nadmoć i izuzetnost svojim korisnicima.

Izuzetna posvećenost prirodi je duboko ukorjenjena u DNK brenda i reflektuje se na sve faze Thalgovog razvoja za bezbjednu ljepotu i ljepšu prirodu, čime se Thalgo pozicionirao kao svjetski lider u profesionalnoj Marine kozmetici. O tome svjedoči činjenica da su sve nove formule bez parabena, mineralnih ulja, propilen glikola, GMO i sastojaka životinjskog porijekla.

Thalgov patent – Mikronizirane morske alge – zahvaljujući visokoj koncentraciji joda dokazano pomažu u procesima detoksikacije, drenaže i sagorjevanja masnog tkiva kao i remineralizaciji i poboljšanju opšteg stanja organizma.

Thalgo kozmetika na bazi morskih algi ekstraktima je potpuno prirodna za ljude, jer je ljudski serum gotovo identičan onom morske vode. Minerali sadržani u algama, elementi u tragovima i vitamini se lako se upijaju u kožu zbog svoje prirodnosti.

Thalgo koncepti su razvijeni kako bi zaštitili, ojačati i poboljšali kožu i i izvukli na površinu njenu izvornu ljepotu.

Oznake: thalgo, thalgo sarajevo, ljepota i zdravlje, detoksikacija, maarlas sarajevo, salon ljepote