Kod nas Vaše vrijeme ima posebnu vrijednost!

Maarlas Spa & Beauty

Lycon depilacija

UPOZNAJTE LYCON – GOTOVO BEZBOLNU METODU DEPILACIJE VOSKOM

Upoznajte njegovo veličanstvo, crème de la crème među voskovima za depilaciju: Lycon metodu. Lycon metoda depiliranja je jedinstvena zbog samog sastava voska, ali i principa rada koji se razlikuje od uobičajenog načina depilacije.

Lycon voskovi nisu vrući. Topli su, imaju nisku temperaturu djelovanja, stoga su jako nježni prema koži i uzrokuju tek zanemarivo crvenilo. Kako se ne lijepe za kožu, dopuštaju višekratno nanošenje, bez skidanja kože, bez iritacije. Tijekom tretmana se koriste različite vrste voskova prilagođene različitim područjima tijela, tipovima kože i dlačica.

Ovaj vosak je gotovo bezbolna metoda uklanjanja suvišnih dlačica, izrazito je elastičan, jednostavan za upotrebu, primjeren je za sve tipove kože te učinkovit za uklanjanje i najkraćih i najtvrdokornijih dlačica. Voskovi sadrže neke od najfinijih i najboljih prirodnih smola i pčelinjih voskova s dodatkom sastojaka kao što su lavanda, ruža, kamilica, vanilija i čajevac. Nakon depilacije, koža ostaje mekana, glatka, bez iritacija i jakog crvenila.

Tijekom tretmana koriste se posebna ulja, čistači i emulzije za smirivanje i ugodu kože, a otklanjamo dlačice kratke i do 1 mm. Uglavnom ga koristimo za manje, osjetljivije zone kao što su lice, pazuh te intimna zona. Prije nanošenja voska područje koje želimo tretirati obavezno dezinficiramo i zatim nanosimo ulje koje stvara barijeru između voska i kože. Upravo zbog tog ulja je ova metoda posebna. Vosak se lijepi isključivo na dlačice, time se ne trga i ne povlači koža već samo  uklanjamo dlačicu s korijenom. Ulje kao barijera osigurava nježniju i gotovo bezbolnu depilaciju koju završavamo nanošenjem preparata za umirivanje kože.

Ukratko, Lycon je vosak zbog kojeg se vrijedi skinuti!