Kod nas Vaše vrijeme ima posebnu vrijednost!

Maarlas Spa & Beauty

Hydro infusion tretman

Mala tajna imena Hydro Infusion novi je anti-age hidratacijski tretman u našoj ponudi koji će vašem licu vratiti sjaj, vlagu i elasticitet u potkožje, umiriti je te opustiti.

Namijenjen je svim tipovima kože, a ponajviše zreloj i opuštenoj, odnosno, onoj kojoj je potrebna dubinska hidratacija kako bi se koža dovela u ravnotežu brzo i dugotrajno. Ugodnom masažom tretiraju se lice, vrat i dekolte. Detoksicirajući efekt uklanja nečistoće, smiruje se upaljena koža te se djeluje protuupalno na osjetljivu kožu.

Dok ona nadražena i gruba dobiva baršunasti ten. Za prekrasne i vidljive rezultate zadužena je sinergija metoda unutar samog tretmana. Prvi korak je Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazija koja će savršeno osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore te joj vratiti zdrav i njegovan izgled. Slijedi faza vlaženja i restrukturiranja Contour lift formulom i Rebalance algama koje se na lice nanose opuštajućom masažom kistovima. One će vratiti koži sjaj i svježinu te će na sebe vezivati toksine i eliminirati ih iz kože.

Budući da su alge pozitivno nabijeni ioni, a toksini negativni, dobit ćemo efekt magneta. Zatim će se 20-minutnom terapijom ultrazvukom umiriti koža i napraviti međuprostori zahvaljujući kojima će sve prethodno naneseno još dublje prodrijeti u kožu. Tačnije, male molekule dubinski će ući u potkožje i nadomjestiti izgubljenu vlagu, a doći će i do lifting efekta.

Zadnji korak je opuštajuća Hydro Infusion maska.

Trajanje tretmana 120 min.