Kod nas Vaše vrijeme ima posebnu vrijednost!

Maarlas Spa & Beauty

Dr. Hauschka Superior

Zasnovan je na davno utvrđenim procedurama i ritualima osmišljenim od strane gospođe Elisabeth Sigmund koja je jedna od osnivača kozmetike Dr. Hauschka. Doživite taj savršeni mir. Samo potpuna pažnja i ruke kozmetičarke koje poštuju granice određene osobe dopiru do vaših čula. Je li to samo puki san? Nije, već kozmetički tretman kod Dr. Hauschka kozmetičarke. Započinje dijalogom između kozmetičarke i klijenta, bilo žene ili muškarca, koji se malo odvija u obliku razgovara, malo samo rukama koje se kreću u skladu s ritmom disanja i tako osjete potrebe klijenta, a malo četkicom za limfnu stimulaciju. Svaki tretman primjerice počinje kupkom za noge. Naravno, tretman obuhvata i dubinsko čišćenje i njegu lica s maskama i pakunzima Dr. Hauscka, kao i detaljno savjetovanje o njezi, i to podjednako za muškarce i žene.

Ono što Dr. Hauschka tretmane čini tako unikatnima jest ritam dodira, pritiskanja i otpuštanja, ritmična izmjena mirovanja i pokreta, toplote i hladnoće. Temelj svih naših Dr. Hauschka tretmana je ritam pokreta, odnosno limfna stimulacija četkicama. Izrazito tanki limfni kapilari vrlo su važni pri uklanjanju metaboličkih otpadnih tvari i prekomjerne tečnosti iz tkiva. Nježni pokreti ruku i potezi četkicom Dr. Hauschka kozmetičarke pobuđuju sva vaša čula, opuštaju vas i pročišćavaju. Tkivo se aktivira radi samostalnog pročišćavanja i izbacuje štetne tvari, a kiseonik i hranjive tvari ponovno brže dospijevaju u ćelije.

Dodir ima isti ritam kao i disanje. Načinom na koji se dodiruje klijent iskazuje mu se poštovanje i drži se na određenoj udaljenosti, a to postaje vidljivo na koži. Dodiruje se osoba, njezina koža, ali ne manipuliramo njom, već se koži i procesima koji se odvijaju u koži vraća vitalnost pokretima koji uključuju stalno pritiskanje i otpuštanje te su usklađeni s ritmom disanja. To je slijed triju elemenata koji uključuje uranjanje, pritisak i odmicanje te baš poput disanja uključuju dolazak i odlazak. Duboko prodirući dodir čini naše Dr. Hauschka tretmane jedinstvenima.

Za zreliju kožu kojoj je potrebna dodatna snaga i zatezanje preporučit će Vam se regenerativni tretman. Svaki klijent dobije kompletan plan njege kako onaj profesionalni tako i za kućnu njegu.

Trajanje tretmana: 60 min.