Kod nas Vaše vrijeme ima posebnu vrijednost!

Maarlas Spa & Beauty

Reviderm MAKE UP

 

Najskuplji nakit koji žena može posjedovati je njena koža.

Reviderm se već 30 godina brine o zdravlju i ljepoti kože koristeći najnovija istraživanja i tehnologije te najkvalitetnije sastojke kako bi kreirali tretmane i proizvode za sve i indikacije i problematike kože. U cjelovitom pristupu u kojem se rješenja temelje na sinergijskom pristupu nedostajao je zadnji korak – prekrivanje nedostataka i isticanje ljepote kože.

U suradnji sa poznatim međunarodnim vizažistom Giovanniem Fassielom, razvili smo make-up liniju pod nazivom Skin Jewels, liniju inspiriranu kožom i bogatu visokovrijednim sastojcima. Zahvaljujući Mikromineralnom kompleksu, dijamantnoj prašini i visoko kvalitetnim sastojcima kreiran je lagan make up koji ne zatvara pore te koži daje željeno prekrivanje i zdrav sjaj. Inovativan sustav kodiranja boja pomaže vam da prepoznate koja boja vam najviše odgovara i kako kombinirati različite proizvode.

Reviderm Skin Jewels make up potpuno je nježan prema koži, mogu ga koristiti i osobe sa problematičnom i osjetljivijom kožom te se može nanositi i nakon tretmana za lice.

Kombinacija ultra finih mikro čestica minerala i vrijednih sastojaka (poput dijamantne prašine) te uvažavanje individualne teksture svake kože rezultirali su linijom koja je „skin friendly“ ali ujedno daje i profesionalne rezultate prekrivanja. Visokovrijedni sastojci jačaju otpornost stanica kože, ublažavaju iritacije i smanjuju vidljivost bora na licu te stvaraju besprijekoran ten:

– Magnezij sulfat smanjuje upalu i kožu čini baršunasto glatkom
– Kaolin regulira proizvodnju sebuma i matira ten
– Cinkov oksid regenerira i štiti kožu
– Kalij sorbat daje vašim stanicama kisik i energiju te smanjuje crvenilo
– Dijamantna prašina, ultrafini, mineralni sastojak,reflektira svjetlost koja blista na vašoj koži, pročišćava pore i vidljivo smanjuje linije i bore

Vjerovanja smo da se žene ne trebaju skrivati iza make up-a već ih želimo potaknuti da naglase prirodan izgled i istaknu prednosti svog lica Reviderm nakitom za kožu!