Kod nas Vaše vrijeme ima posebnu vrijednost!

Maarlas Spa & Beauty

REVIDERM

REVIDERM je sustav za njegu kože koji dolazi iz Njemačke i temelji se na najnovijim istraživanjima moderne dermatologije i kozmetologije. Vlastiti mehanizmi zaštite kože se uz pomoć REVIDERM dermokozmetike jače aktiviraju te reagiraju brže. Na taj način prirodni procesi regeneracije kože se stimuliraju te se proces starenja usporava. REVIDERM usklađuje inovativnu znanost sa snagama prirode kako bi postigao najvišu kvalitetu. REVIDERM se kao proizvođač dermokozmetičkog sustava za njegu kože obvezao da će proizvoditi samo najbolje proizvode u skladu s prirodom. U suradnji s međunarodnim istraživačkim skupinama, samo posebno odabrani i potvrđeni aktivni agenti uvrštavaju se u njihove inovativne formulacije. Visoke standarde jamči stalna kontrola kvalitete učinkovitosti i sigurnosti. Osim samog izbora aktivnih agenata, za optimalan rezultat odgovorna je i njihova koncentracija. REVIDERM ne čini kompromise te daje koži koliko god joj je potrebno jer samo tako može jamčiti izvrstan i dugotrajan rezultat.

Reviderm linija dermokozmetike visoko su kvalitetni proizvodi s velikim udjelom aktivnih sastojaka koji su na granici između medicinskog proizvoda i kozmetičkog preparata. Osim što njeguju uspješno poboljšavaju stanje kože te rješavaju postojeće nedostatke. Funkcionalnost, dubina prodiranja kao i individualna njega svake kože je ono što REVIDERM čini posebnim.
U našem centru koristimo potpuno sigurnu i prirodnu kozmetiku brendova Thalgo, Reviderm, Dr. Hauschka i Weleda.

Oznake: thalgo, thalgo sarajevo, ljepota i zdravlje, detoksikacija, maarlas sarajevo, salon ljepote, reviderm, Dr. Hauschka, weleda