Kod nas Vaše vrijeme ima posebnu vrijednost!

Maarlas Spa & Beauty

NOVO! Vitamini u mono dozama

NOVO! Vitamini u mono dozama

U našim tretmanima od sada koristimo i mono doze čistih visoko koncentriranih vitamina A, E i C. Radi se o inovativnoj formulaciji dermokozmetičkih proizvoda za topikalnu primjenu. Vitamini su u slobodnom obliku bez konzervansa, parfema i boja. Minimalan je rizik od hipersenzibilnosti i alergijskih reakcija. Ovisno o stanju kože odabire se optimalna kombinacija vitamina.

VITAMIN E: antioksidans (ublažava peroksidaciju polinezasićenih masnih kiselina u staničnoj membrani), hidrira (smanjuje transepidermalni gubitak vode), umiruje (smanjuje svrbež i crvenilo uzrokovano upalom kože)

VITAMIN C: depigmentacija i izbjeljivanje kože (modulira proizvodnju melanina), anti-aging (stimulira sintezu kolagena), foto i krono zaštita (ublažava oštećenja uzrokovana slobodnim radikalima)

VITAMIN A: kerato-normalizacija (kontrolira rast i diferencijaciju epitelnih stanica smanjenjem rožnatog sloja), regulator sebuma (inhibira profileraciju sebocita ovisno od načina primjene i reducira sintezu lipida), anti-aging (stimulira sintezu pro-kolagena i povećava sloj zrelog kolagena u površinskom dermisu)

 

 

 

 

Podijeli: